Interní oddělení v Lužické nemocnici bude dočasně uzavřeno
Zdroj: www.nemrum.cz
Děčín

Rumburk - Lužická nemocnice a poliklinika oznamuje přechodné uzavření interního oddělení – lůžkové oddělení, jednotka intenzivní péče, příjmová interní ambulance a kardiologická poradna z důvodu dokončení rekonstrukce v prvním patře Pavilonu I, kam se z Pavilonu II přestěhuje.

Uzavřeno bude od 2. března do 11. března - 7.00 hodin (tzn., že akutní nebo plánované příjmy pacientů pro interní lůžka nebo jakékoli ambulantní či odborné vyšetření, provádějící se na interním oddělení, nebude LNaP, a.s. od tohoto data poskytovat.

Příjem pacientů a chod ambulancí bude zahájen 11. března od 7.00 hodin v nových prostorách. Ve vestibulu PAVILONU I budou pro usnadnění orientace informační tabule, naši zaměstnanci pacientům i návštěvníkům v případě pochybností rádi poradí.

Ošetřovatelská lůžka zůstávají v provozu. V době uzavření interního oddělení budou zdravotní služby poskytnuty v nejbližších nemocnicích (Děčín, Česká Lípa, Liberec, Ústí nad Labem).

Po odstěhování interního oddělení zůstávají na Pavilonu II v provozu:

  • Ošetřovatelská lůžka
  • RHB
  • RDG
  • OKBH
  • GIT ambulance – tato ambulance bude také přestěhována do Pavilonu I – rekonstrukce ale není ještě ukončena

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru