Řidič neměl za volantem co dělat. Přesto se v nočních hodinách projížděl ulicemi
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Horní jindřichov - Ve zkráceném přípravném řízení rumburští strážci zákona zpracovali případ z Horního Jindřichova na Rumbursku, kde policejní hlídka odhalila neukázněného řidiče. Muž za volantem projížděl v nočních hodinách ulicemi Na Výsluní a Vojtěcha Kováře, kde byl vzápětí zastaven policejní hlídkou.

"Jak se během několika minut ukázalo, kontrolovaný za volantem neměl co dělat. V roce 2017 mu byl opakovaně vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, leč ani to ho od dalších jízd neodradilo. Policisté mu další jízdu zakázali a posléze sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru