Do oka mu padlo cizí kolo, tak na něj nasedl a jel. Dohnalo ho ale vlastní svědomí
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Rumburk - Na policejní oddělení v Rumburku se druhého února letošního roku dopravil mladý muž ze Šluknovska. Přijel na jízdním kole, které ovšem nebylo jeho. Padlo mu do oka ve Starém Jiříkově, a tak na něj nasedl a jel. Po chvíli se mu jeho počínání rozleželo v hlavě a nasměroval se k rumburským policistům.

"Na služebně jim jízdní kolo v hodnotě devíti a půl tisíce českých korun odevzdal a svůj původní záměr potvrdil. Jeho přešlap má dohru v podobě zkráceného přípravného řízení, ve kterém si vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Dopravní prostředek policisté vrátili zpět jeho majiteli," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru