Krajská zdravotní vstoupila do jednání s městem Rumburk. Chce převzít část Lužické nemocnice
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Krajská zdravotní vstoupila do jednání se zástupci města Rumburk. Společnost je připravena převzít část obchodního závodu Lužické nemocnice a polikliniky.

To je výsledek schůzky, které se na půdě ředitelství KZ ve čtvrtek 15. listopadu 2018 zúčastnili za KZ předseda představenstva Ing. Jiří Novák a generální ředitel Ing. Petr Fiala, a za město Rumburk starosta Ing. Lumír Kus, místostarosta Ing. Ladislav Růžička a předseda představenstva LNaP Ing. Karel Schäfer.

„Dohodli jsme se, že budeme jednat o zajištění zdravotní péče nejméně v oborech interny a chirurgie. Možnosti spolupráce v dalších oborech vyplynou z hloubkové prověrky due diligence Lužické nemocnice a polikliniky. Zástupci Lužické nemocnice a polikliniky deklarovali připravenost prověrku podstoupit. Zadání a realizaci prověrky město Rumburk projedná s vedením Ústeckého kraje,“ řekl k výsledku schůzky Ing. Jiří Novák, předseda představenstva KZ.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru