Děčínská zoo se proměnila ve strašidelnou
Foto: Zoo Děčín
Děčín

Děčín - Akci plnou dýní, lampionů a strašidel má za sebou děčínská zoo. V sobotu 3. listopadu ve svém areálu uspořádala oblíbené odpoledne s názvem Strašidelná zoo, která se letos nesla v duchu filmu o čarodějnickém učni Harry Potterovi. Halloweenské odpoledne začalo dlabáním dýní a soutěží o tu nejkrásnější.

„Pokračovalo strašidelnou stezkou, která pozvala děti do Školy čar a Kouzel v Bradavicích. Na deseti stanovištích plnily úkoly jako například nákup kouzelnické hůlky nebo vození košíku s kufry na nástupišti 9 a ¾, musely se zúčastnit výuky levitace, zahrát si famfrpálový zápas nebo projít kolem Vrby Mlátičky. Po cestě potkaly spoustu filmových postav, které z filmu znají – Hagrid, Brumbál, Buclatá dáma, rodina Weaslyových, profesor Kratiknot a další,“ vyjmenovala mluvčí zoo Alena Houšková. Závěr akce patřil již tradičně lampionovému průvodu, který vyšel v 18.00 hodin od orientačního plánu. Strašidelnou zoo si užilo 1450 návštěvníků. Vysokou návštěvností se tato akce stala nejúspěšnější akcí v historii zoologické zahrady.

Alena Houšková, specialistka pro mediální a informační činnost, Centrum návštěvnických služeb

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru