Jílové: Pozvánka na DÝŇOhraní a do domu hrůzy Hysteria
Zdroj, foto: www.dumhruzy.eu
Děčín

Jílové - Na sobotní odpoledne 27. 10. 2018 je nejen pro děti připraveno DÝŇOHRANÍ. Od 14 do 18 hodin bude v prostorách zámeckého parku postaven mobilní strašidelný dům HYSTERIA (http://www.dumhruzy.eu/), který bude otevřený všem, co se rádi bojí... Po celé odpoledne bude k poslechu i k tanci hrát děčínská kapela B-BAND. Děti se mohou zabavit v tvořivých dílničkách a zkusit vyrobit dráčka z ořechů, nebo netopýra, pavouka, dýni,... jako zápich do květináče. Budou se dlabat dýně.

Soutěžit se bude o dvě vstupenky pro dva do cirkusu, který přijede do Jílového 31. 10. 2018. (http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/49814-do-jiloveho-zavita-artisticka-skupina-mistral-drive-vystupovala-v-zamku-nyni-ma-svuj-cirkusovy-stan). Nebude chybět stánek s občerstvením. A pokud bude počasí přát, vše se odehraje venku pod párty stany. V případě hodně nepříznivého počasí budeme improvizovat a přestěhujeme se na zámek. Na akci se platí symbolické vstupné (děti 20 a dospělí 40 Kč). Ke každé dětské vstupence je připraven malý dárek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru