Jílové - Do Jílového opět zavítá velice oblíbená a známá Artistická skupina Mistral, která několikrát předvedla cirkusové představení v našem zámku. Poprvé můžete vidět vystoupení v novém cirkusovém stanu na Mírovém náměstí. V našem městě bude jedno představení, ve středu 31. 10. 2018, od 17 hodin. Hra “Cirkus bude” spojuje umění artistů do jednoho komplexního představení. Můžete se těšit na všechny hlavní členy, kteří Vás budou bavit více jak hodinu.

"Naši akrobaté Vám předvedou cviky v odvážných výškách. Kouzelník Vás překvapí neuvěřitelnou iluzí. Uvidíte fakíra, který se nebojí ohně ani ostrých střepů. Artista, který na svém těle dokáže roztočit neuvěřitelný počet obručí. Nebude chybět ani zábavný klaun. Celé představení je pak završeno ohnivou show," zve na své vystoupení skupina Mistral s tím, že do ČR přiváží ojedinělou disciplínu vzdušné akrobacie. Při celém vystoupení je akrobatka zavěšena pouze za vlasy. Na vystoupeních je možné zakoupit drobné občerstvení nebo suvenýry na památku.

Skupina Mistral tímto hledá dobrovolníky/pomocníky pro stavbu cirkusového stanu. Kdo má zájem pomoci, hledají se čtyři pomocníci, kteří následně za práci při stavbě stanu dostanou volné vstupenky na představení. Jeden pomocník, dvě volné vstupenky. Telefon: +420 606 200 656, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

Rezervace: Vyvarujte se situaci, že na Vás nezbydou vstupenky, nebo že budete sedět úplně vzadu. Rezervujte si své místo co nejdříve.

Při rezervaci se řídíme především časem, kdy byla rezervace provedena. Kdo si dříve rezervuje místo, ten lépe uvidí. Informace:  http://www.skupinamistral.cz/vstupenky

Na kole štestí si navíc můžete vytočit slevu na vstupenky nebo jít zcela zdarma!

Více informací: http://www.skupinamistral.cz/

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru