O víkendu probíhala na silnicích v kraji kampaň „Nepozornost zabíjí“
Foto: Policie ČR
Děčín

Ústecký kraj - O víkendu probíhal v Ústeckém kraji dopravně preventivní projekt České asociace pojišťoven a oddělení BESIP Ministerstva dopravy ČR „Nepozornost zabíjí“.

Na stanovištích v Ludvíkovicích a v Jílovém na Děčínsku byl kromě hlídky dopravní policie přítomen krajský koordinátor BESIPU, který kontrolované řidiče informoval o rizicích spojených s nevěnováním se řízení vozidel v souvislosti s kampaní „Nepozornost zabíjí“. Celkem bylo zkontrolováno 52 řidičů, nikdo z nich za jízdy netelefonoval.

"Kampaň chce primárně upozornit na to, že používání mobilního telefonu za volantem může mít fatální následky. Používání mobilního telefonu během jízdy je velmi častým přestupkem a viníkem mnoha dopravních nehod. Hlavním cílem je změna chování řidičů. Více informací naleznete na stránkách projektu - www.nepozornostzabiji.cz," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru