Děčín: Jen krůček od požáru lesa
Foto: nprap. Miroslav Svoboda
Děčín

Děčín - Stačilo jen málo a hasiči s pomocí lezecké techniky museli hasit požár lesa na skalním masivu nad Prostředním Žlebem na Děčínsku. Cyklista, který projížděl po nedaleké lesní cestě ucítil kouř a po chvíli našel i neuhašené ohniště přímo na skalním masivu. V té chvíli už žhnula lesní hrabanka mimo ohniště a požár se probojoval do hloubky 0,3 m lesní hrabanky a kořenů stromů.

Na místo byli povoláni dobrovolní hasiči z Děčína - Horní Žleb, kteří s pomocí jednoho vodního proudu místo požáru "rozvrtali" a pořádně prolili vodou. Požár naštěstí nenapáchal škody a revírník i hasiči se po hodině zásahu vrátili na základnu.

 

nprap. Miroslav Svoboda

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru