Černá lávka přes železniční trať v Podzimní ulici je uzavřena. Důvodem je její nevyhovující stav
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Přes řeku Mandavu, která protéká Varnsdorfem, je umístěno na dvě desítky mostů a lávek. Varnsdorfská radnice provádí pravidelné prohlídky všech mostních objektů ve správě města. Jednou z nich byl zjištěn již nevyhovující stav Černé lávky pro pěší přes železniční trať v Podzimní ulici.

Již v minulém roce byla z důvodu bezpečnosti snížena nosnost, nyní dojde k úplnému zavření lávky. Obyvatelé, jenž lávku využívali jako zkratku při procházkách na Mašíňák, musí nově zvolit trasu ulicí Čelakovická, nebo z druhé strany ulicí Plzeňská.

1904lavka1

V závěru loňského roku město Varnsdorf informovalo o rozsáhlé rekonstrukci lávky přes Mandavu v ulici Rybářská. V letošním roce se počítá v rámci rekonstrukce nábřežní zdi, kterou realizuje Povodí Ohře, také s opravou další lávky přes Mandavu v ulici Dolní nábřeží u rybníku Kočka.

1904lavka2

3x foto zdroj: www.varnsdorf.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru