Děčínská nemocnice zve: Nechte si preventivně vyšetřit hlasivky
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Máte potíže s hlasem nebo delší dobu chraptíte? Nechte si preventivně vyšetřit hlasivky! Otorinolaryngologické oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., zve u příležitosti Světového dne hlasu zájemce na preventivní vyšetření hlasivek.

Dveře budou na oddělení ORL, v přízemí budovy E, v ambulanci v lůžkové části - na adrese U Nemocnice 1, Děčín 2 - veřejnosti otevřeny v pátek 20. dubna 2018 od 10 do 16 hodin.

Světový den hlasu, který jsme si připomněli v pondělí 16. dubna, je osvětová iniciativa, která si klade za cíl připomenout každému člověku důležitost lidského hlasu jako základního prostředku mezilidské komunikace.

Světový den hlasu vznikl v roce 1999 v Brazílii a během několika let se tato aktivita rozšířila po celém světě. V České republice si připomínáme Světový den hlasu od roku 2009.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru