Mladík po cestě z novoročních oslav odnesl známému z králíkárny březí samičku. Policistům se přiznal
Ilustrační foto
Děčín

Velký Šenov - Šestnáctého ledna letošního roku velkošenovští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže jednadvacetiletému mladíkovi, který má na svědomí krádež březí samice králíka domácího.

"Při cestě z novoroční oslavy se zastavil u králíkárny známého a svévolně si z ní odnesl zvíře v hodnotě šesti set českých korun. Posléze vyšlo najevo, že má „na triku“ i odcizení volně odloženého lamelového roštu z chodby činžovního domu. Za jeho přešlapy se rýsuje škoda ve výši bezmála 2.700,- Kč. Policistům, prověřujícím nedávné incidenty, se plně doznal," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru