Policisté pátrají po Octavii v černé metalíze, ukradena byla nedaleko křižovatky ulic Labská a 28. října
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Majitelka osobního automobilu zn. Škoda Octavia kontaktovala v neděli čtrnáctého ledna dopoledne policisty. Z jejích slov vyplynulo, že v noci ze soboty na neděli mohlo dojít ke krádeži jejího vozidla, které bylo od sobotního odpoledne odstaveno nedaleko křižovatky ulic Labská a 28. října v Děčíně.

"Policisté vyhlásili po osobním automobilu v barvě černé metalízy s českými registračními značkami celostátní pátrání, zajistili blokaci dokladů od vozu a oznamovatelkou sepsali trestní oznámení. Jeho zmizením utržila ztrátu ve výši sto padesáti tisíc českých korun. Strážci zákona případ prověřují s ohledem na přečin krádeže," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru