SVÁTEČNÍ TIPY: Svezte se Podkrušnohorským motoráčkem, vyrazte na slavnost nebo prohlídku zámku
Podkrušnohorský motoráček. Ilustrační foto
Co se chystá

Ústecký kraj - Máte volný sváteční den a nevíte, co s ním? Připravili jsme pro vás několik tipů, kam vyrazit. Svezte se Podkrušnohorským motoráčkem, vyrazte na den otevřených dveří, potěšte ušní bubínky na slavnosti nebo se vydejte na prohlídku zámku.

Ústecko:

Kozí dráha - jízda Podkrušnohorským motoráčkem

28. 9. 2023 10:00 - 16:00, nádraží Telnice

Ústecký kraj pořádá ve čtvrtek 28. září od 10 do 16 hodin akci na podporu Kozí dráhy na nádraží v Telnici, kam bude jezdit Podkrušnohorský motoráček T11. Ve vlaku budou herci Divadla v Pytli bavit vtipnými scénkami. Vezměte rodinu, přátelé nebo partnery a pojďte si užít poslední slunečné dny.

2809tipykz2

Teplicko:

Den otevřených dveří v Teplicích

28. 9. 2023, Teplice

Město Teplice srdečně zve na den otevřených dveří, který se bude konat 28. září. Oslavte Den české státnosti a nahlédněte do zákulisí městských budov. K iniciativě města se přidaly také příspěvkové organizace, proto si můžete vybrat ze široké nabídky.

2809tipykz1

Mostecko:

Svatomichaelská slavnost

28. 9. 2023 9:00 - 18:00, Litvínov

Litvínov – Náměstí Míru, Voigtovy sady a zámek Valdštejnů. Jarmark, koncerty (Majk Spirit, Dasha a North Big Band Litvínov), divadelní pohádka (Dlouhý, Široký a Bystrozraký) a Wannado sportovní festival. Čas 9-18 hod. Vstup volný.

Lounsko:

Svátek svatého Václava na zámku Stekník

28. 9. 2023 10:00, Stekník

V den státního svátku budou návštěvníci zámku Stekník, v rámci prohlídky interiérů, seznámeni také s příběhem našeho zemského patrona. V prostoru zámecké kaple se nachází jeho vyobrazení na velkém barokním plátně od významného malíře Ignáce Raaba (1715 -1787). Svatý Václav je v kapli vyobrazen s Paladiem země české. Tomu se tradičně připisuje zvláštní ochranná moc nad Českými zeměmi.
Povídání o svatém Václavu a Paladiu země české si můžete přijít poslechnout každou hodinu. Základní vstupné 160 Kč.; senioři (65+ let), mládež (18-25 let), ZTP, ZTP/P 130 Kč.; děti (6-18 let) 50 Kč; děti (0-5 let) zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru