To bude mazec! Do Novosedlic se sjedou motorkáři
Ilustrační foto
Co se chystá

Novosedlice – Motorkáři se v sobotu 23. září rozloučí se sezónou. Akci už tradičně pořádají New Sedlice Rebels za podpory Obce Novosedlice. Letošní Závěr motorkářské sezóny bude situován na křižovatku ulice Hraniční s ulicí Malodrážní. Zahájení je naplánované na pravé poledne a konec kolem půlnoci.

Od 12-14 hodin bude probíhat registrace motorek, které se po 14. hodině zúčastní spanilé jízdy Novosedlicemi a blízkým okolím. Program pro návštěvníky začne ve 14 hodin soutěžemi pro děti a dospělé. Své služby bude nabízet karikaturista a šikovní zájemci se mohou přihlásit do kreativních dílen.

Jako každý rok nebude ani letos chybět občerstvení. Hlavní program odstartuje v 15.30 vystoupením ženské kapely Loreta. Návštěvníci se mohou dál těšit na kapely Cela pro Klárku, Beat Sisters, Blue Rocket a akci dovede do finále k půlnoci na pódiu Děda Mládek Illegal Band. Program bude moderovat Petr Jílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru