Foto: Zoo Děčín
Zajímavosti

Děčín - V peklo se první prosincovou sobotu proměnila děčínská zoologická zahrada. Netradiční mikulášskou nadílku si nenechalo ujít 250 návštěvníků.

Čertovský rej plný pekelných bytostí zasvětil děti do čertovského řemesla. „V soutěžích jsme naučili děti jíst zelí a čertovsky se po něm šklebit, vzali jsme je do čertovské školy, na váhu hříchů, ale třeba také na čertovskou střelnici. Nechybělo ani pilování kopyt nebo skluzavka do pekla. Letošní ročník Čertovského reje stylově doplnila svými vizuálními a zvukovými efekty českokamenická skupina Ignis Iter,“ uvedla mluvčí zoo Alena Houšková. Kdo splnil všechny úkoly, ten dostal dáreček od Mikuláše a také buřtíka, kterého si opekl na pekelném ohni.  

Foto: Zoo Děčín

Advent v zoo odstartoval nejen Čertovským rejem, ale také vánočně nasvíceným areálem, vánočním stromem a betlémem, jehož součástí je opět i schránka na dopisy pro Ježíška, kam děti mohou až do Štědrého dne házet svá tajná přání. Do konce roku chystá děčínská zoo ještě oblíbený VSTUP ZDARMA přímo na Štědrý den 24. prosince. Lidé si mohou přijít v tento den zkrátit čekání na Ježíška, případně donést zvířatům potravinové dárky (tvrdé pečivo, jablka, mrkve, oříšky,…).   

Foto: Zoo Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru