Přehrada Fláje od Václava Zajíčka. Zdroj: Destinační agentura Krušné hory
Zajímavosti

Krušné hory – Destinační agentura Krušné hory zveřejnila výsledky soutěže "Cena sympatie" v tradiční Velké fotografické soutěži. Hlasování v divácké kategorii probíhalo na facebookové stránce Krušné hory – volný čas a turistika od září do konce listopadu. Sledující měli příležitost vybírat mezi 162 fotografiemi a 5 videi, vyjadřujícími krásu přírody a dobrodružství v Krušných horách.

Ve fotografické kategorii získala sympatie a nejvíce lajků fotografie s názvem "Přehrada Fláje 3" od talentovaného fotografa Václava Zajíčka. „Tato krajinná kompozice si zaslouženě získala srdce našich sledujících," uvedla za Destinační agenturu Krušné hory Petra Petrlíková.

V kategorii videí se stal vítězem snímek s názvem "Čedičový lom Kernberg" od Daniela Švarce. Video přináší jedinečný pohled na krásu Čedičového lomu Kernberg.

Oba vítězové budou odměněni vouchery v hodnotě 5 tisíc korun. Voucher na Zipline na Klínech nabídne vzdušné dobrodružství, zatímco voucher od Offroad safari zavede vítěze na nezapomenutelný výlet terénním vozem po neobvyklých trasách Krušných hor.

„Děkujeme všem, kteří se zapojili do hlasování a podpořili krásu našeho regionu. Gratulujeme vítězům, že s námi sdíleli svou lásku k přírodě Krušných hor," dodala Petra Petrlíková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru