Foto zdroj: Facebook
Zajímavosti

Lahošť – Ve skupině Kamínky, která vznikla pro příznivce malovaných kamínků, vložil v pondělí 16. října někdo zajímavou výzvu. Malování kamínků, které se nechávají na různých místech u cesty, na stromech, na zídkách, kamenech, se velice rychle rozšířilo a získalo si velkou řadu svých fanoušků.

O tom, že malované kamínky z Čech mohou doputovat například až do vzdáleného Egypta, svědčí právě zmíněná výzva. Její autor, který kamínek našel v Egyptě na pláži, by rád poznal jeho autora nebo autorku.

Na kamínku je namalovaná postava z pohádkového seriálu, Rákosníček. Identifikací, odkud pochází autor, který kamínek namaloval, bývá poštovní směrovací číslo. To stálo i na kamínku z Egypta, a sice 417 25, což je směrovací číslo obce Lahošť. Pokud se autor kamínku najde, může se ozvat přímo nálezci na facebookové skupině Kamínky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru