Roušky pro veřejnost zatím nejsou. Občany má vybavit stát, město žádá o trpělivost
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Obyvatelé se často na město obracejí s dotazy, kdy jim budou rozdávány roušky, případně zda si je mohou někde vyzvednout. Rouškami bude občany vybavovat stát. Bohužel zatím nejsou informace, jakým způsobem toto bude probíhat.

Roušky, které má v současné době město k dispozici, jsou určené pro zaměstnance škol a školek, kteří v nouzovém stavu zajišťují péči o děti, organizace starající se o seniory, příslušníky bezpečnostních sborů a další profese zajišťující chod města.

"Jakmile budou roušky pro občany k dispozici, zveřejníme, jakým způsobem bude probíhat jejich distribuce. Prosíme o trpělivost. Stále přijímáme jakékoli množství vyrobených roušek. Sběrná místa jsou na recepcích Magistrátu města Děčín. Pokud přivezete roušky na úřad v době, kdy je budova uzavřena, pak volejte na telefonní číslo uvedené na dveřích. V případě dotazů a dalších informací se obracejte v pracovní době na tel. číslo 412 593 111 nebo na 771 135 374. Děkujeme všem, této pomoci si velmi vážíme," stojí na webu města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru