Plesovou sezónu v Krásné Lípě zahájil reprezentační ples města
Zdroj: www.krasnalipa.cz
Zajímavosti

Krásná Lípa - Vše začalo v sobotu 18. ledna 2020 krátce po 20. hodině v kulturním domě zahájením, kterého se ujala místostarostka města Jana Drobečková a moderátor Miroslav Vais. Pak už „slovo“ patřilo kapele Proband a tanečníkům z varnsdorfské taneční školy Styl manželů Josefových, kteří zde v rámci předtančení vystoupili hned dvakrát.

Nechyběla ani tombola a losování cen hlavní tomboly. Tradiční ples města se v tomto roce konal již po osmadvacáté a slavnostně vyzdobený sál kulturního domu se nesl v duchu letošního významného jubilea – 150. výročí povýšení Krásné Lípy na město. Vyzdobené pódium doplňovala projekce historických i současných fotografií. Několik dalších si hosté mohli prohlédnout i na stěnách sálu a na programech. Na toto výročí upomíná i malý dárek, který postupně přicházející hosté dostali u vstupu, kde je vítala pořadatelská služba a nabízela příchozím přípitek.

Za vydařeným plesem stojí hodně práce – velké poděkování patří lidem z organizačního týmu, účinkujícím a všem sponzorům plesu za štědré dary.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru