V Děčíně ocenili nejlepší sportovce za letošní rok
Zdroj: www.mmdecin.cz
Zajímavosti

Děčín - Sportovci v Děčíně měli v úterý 17. prosince 2019 svůj velký den. V zámeckém knihovním sále se od města dočkali ocenění za své sportovní úspěchy, vynikající reprezentaci a příkladný přístup ke sportu.

Od 11 hodin nejprve probíhalo ocenění dětských sportovců. Ceny dětem předávali zástupci vedení města, a to radní pro sport Jakub Houška a náměstci primátora Jiří Anděl, Václav Němeček a večer pak také Vladislav Raška. Každý ze sportovců dostal dárek, pamětní list a podepsal se do prezenční listiny. Oceňováni byli jak jednotlivci, tak i sportovní kolektivy: mezi nimi nechyběli basketbalisté, hokejisté, florbalisté nebo taneční skupina Prestige.

Večer pak patřil dospělým sportovcům. Opět byli oceněni jak jednotliví sportovci, tak i sportovní kolektivy. Pocty se během slavnostního večera dočkali také trenéři, a následně i osobnosti děčínského sportu. Pro cenu si tak došel dlouholetý prezident BK Armex Děčín Miroslav Chrástný, město ocenilo jeho celoživotní činnosti v oblasti sportu.

Oceněné sportovce na základě doporučení sportovní komise vybrala Rada města. Město Děčín oceňuje sportovce tradičně na konci každého roku. Navíc sportovce podporuje také finančně – částka, vynaložená na podporu sportu se v Děčíně každým rokem zvyšuje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru