Ústecký kraj projednával studii terénní cyklistiky
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Na půdě Krajského úřadu Ústeckého kraje se konala schůzka všech aktérů v oblasti terénní cykloturistiky Ústeckého kraje. Předmětem jednání byla vznikající studie terénní cyklistiky v Ústeckém kraji, která bude primárně zaměřena na rozvoj terénní cykloturistiky, podporu podnikání a volnočasové aktivity s tím spojené.

Zhotovitelem studie bude Česká Moutainbiková asociace, z. s. (ČEMBA), jejíž zástupce na schůzce zhodnotil celkovou situaci v České republice.

Zástupci terénní cyklistiky v Ústeckém kraji, např. Horského spolku Adolfov, Telnice Trails, MTB Work, TrailVision Jirkov a zástupci samospráv, konkrétně Ústeckého kraje, Děčína a Ústí nad Labem diskutovali především o možných lokalitách na terénní turistiku a nutnosti dodržování legislativních pravidel při budování single tracků.

„Prioritou Ústeckého kraje v oblasti cykloturistiky nadále zůstává dokončení výstavby poslední ze čtyř páteřních cyklostezek Ústeckého kraje, kterou je cyklostezka Ohře. Nicméně Studie terénní cyklistiky v Ústeckém kraji bude odrazovým můstkem a koncepčním materiálem pro plánování a možnost financování terénní cyklistiky z rozpočtu Ústeckého kraje s finanční spoluúčastí přilehlých obcí“, uvedl k záměru Ústeckého kraje náměstek hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zdeněk Matouš.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru