FK Varnsdorf uspořádal sportovní den. Na stadionu se prohánělo skoro pět stovek malých fotbalistů
Zdroj: www.vanrsdorf.cz
Zajímavosti

Varnsdorf - Téměř pět stovek dětí se prohánělo na Městském stadionu v Kotlině. Fotbalový klub Varnsdorf pořádal již tradiční sportovní den s fotbalem. Nejprve se na řadu dostaly děti z mateřských škol, poté děti ze základních škol.

Ty na stadionu přivítal šéftrenér mládeže místního klubu Pavel Hradiský a místostarosta města Josef Hambálek. Na přítomné čekalo deset stanovišť, na kterých si mohli vyzkoušet fotbalové, ale i pohybové aktivity. Lektory jim byli samotní druholigoví hráči Varnsdorfu.

Na závěr aktivního dopoledne obdržel každý účastník kromě sladké odměny také volnou rodinnou vstupenku na utkání 9. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mezi Varnsdorfem a Pardubicemi, které se odehraje v sobotu 21. září od půl páté v Kotlině.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru