Studenti gymnázia v rámci dopoledního vyučování uklidili Hrádek
Foto: Maximilian Solloch
Zajímavosti

Varnsdorf - Ve volnějších dnech na konci školního roku se uskutečnila další z řady spoluprací mezi městem a Gymnáziem Varnsdorf. Ta poslední v letošním školním roce spočívala v úklidu na Hrádku, resp. v přípravě naší městské dominanty na začínající turistickou sezonu.

Ve spolupráci s odborem životního prostředí městského úřadu, studenti sexty, septimy a quinty docházeli od pondělí 24. do středy 26. června na Hrádek a v rámci dopoledního vyučování, prováděli od 8 do 14 hodin dohodnuté práce. Zatímco kluci především uklízeli okolí Hrádku od popadaných větví, které zde zůstaly ze zimních vichřic a období kácení, dívky na nádvoří zatím očistily a natřely lavičky a pomáhaly s dalšími pracemi. Veškerý rostlinný odpad se pak pod dozorem spálil na spodním parkovišti.

"Studenti se do prací pustili s velikou vervou a aktivitou, a vůbec jim nevadilo, že po celou dobu úklidu panovala v České republice veliká vedra a padaly teplotní rekordy! Za to jim patří velký díků," dodává Jiří Sucharda.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru