OBRAZEM: Král diskoték Michal David zaplnil Letní kino. Tleskal mu i Babiš
Král diskoték Michal David opět zaplnil Letní kino. Foto: Petr Sochůrek
Zajímavosti

Ústí nad Labem – Za českého krále diskoték považují příznivci taneční hudby zpěváka Michala Davida. Důkazem byl sobotní koncert hitmakera v ústeckém Letním kině, které zaplnili návštěvníci všech věkových skupin do posledního místa.

„Já ty jeho písničky miluji. Mám s nimi spojené dětství, mládí, no prostě celý život. Vzpomínám si, jak jsme na školách v přírodě na písničky Michala Davida tancovali a prožívali první lásky,“ uvedla Kateřina Křikavová, která na koncert přijela do Ústí z nedalekých Teplic. 

Do metropole Ústeckého kraje přivezla Michala Davida v rámci turné pod širým nebem ústecká agentura Superkoncerty.cz. Hostem koncertu byla Markéta Konvičková, která na sebe poprvé upozornila před několika lety ve finále pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar.

2406 michal david2

Král diskoték Michal David opět zaplnil Letní kino. Archiv Tomáše Straky

V hledišti byli k vidění primátorka statutárního města Ústí nad Labem Věra Nechybová a premiér České republiky Andrej Babiš. Oba politiky Michal David na koncertě přivítal. Rovněž přečetl pár vzkazů, které mu jeho příznivci napsali přes sociální síť.

Fotogalerie:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru