Foto: Hasiči Varnsdorf
Děčín

Varnsdorf - Noční venčení psa se v Bratislavské ulici ve Varnsdorfu rychle změnilo v nezapomenutelnou noční můru. Ve tmě stačil jeden špatný krok, krajnice se utrhla nebo podklouzla a žena se psem skončila zaklíněná v propustku pod úrovní komunikace ve velmi nepříjemné pozici bez šance dostat se zpět.

Na záchranu čekala dlouhé hodiny, zdravotníkům byl její nález oznámen až kolem páté hodiny ráno. Na místo byla vyžádána také profesionální jednotka, která provedla šetrné vyproštění a transport do sanitky.

Dle Prokopa Voleníka, mluvčího Zdravotnické záchranné služby, byla žena velmi podchlazená a sanitka ji transportovala do nemocnice. O pejska se postarali nejprve hasiči, pak si pro něj přijeli strážníci z Městské policie Varnsdorf.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru