Zdroj: Povodí Ohře
Děčín

Děčín, Jílové - Postupně po jednotlivých etapách opravujeme povodňové škody na Jílovském potoce na Děčínsku. Aktuálně jsme podepsali smlouvu se zhotovitelem na další tři úseky o celkové délce téměř 4 km.

Na prvním úseku v Děčíně od ulice Spojovací po ulici Na Hrázi obnovíme opevnění břehů, čímž zajistíme jejich stabilitu a ochráníme tak přilehlé nemovitosti před negativními účinky vodní eroze. Tuto část koryta plánujeme realizovat od června do konce října. V dalších dvou úsecích opravíme povodňové škody v korytě Jílovského potoka od obce Martiněves až po Jílové. V Martiněvsi plánujeme začít v červenci a práce kompletně dokončit do konce roku.
Na Jílovském potoce jsme již provedli v roce 2022 a 2023 opravy na pěti havarijních úsecích o celkové délce 280 m. V roce 2025 a 2026 máme v plánu provádět další tři úseky, které mají celkovou délku 4,5 km.
Zhotovitelem stavebních prací v hodnotě 11 mil. Kč bez DPH je společnost Rosseta s.r.o.

Mgr. Dana Zikešová - tisková mluvčí, Povodí Ohře

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru