Foto: redakce
Děčín

Děčín, Březiny - Celkem čtyři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Staré Město, Boletice nad Labem a Horní Žleb) vyjely v pátek 22. března 2024 ve 14:25 do ulice Kosmonautů v Březinách k nahlášenému požáru bytu. Stoupající tmavý kouř byl vidět ze širokého okolí.

Hasiči provedli likvidaci požáru, vyvedli za pomoci vyváděcí masky jednoho člověka. Dům opustilo několik osob. K žádnému zranění nedošlo. Požárem zasažený byt byl v rekonstrukci. Hasiči pak provedli kontrolu ostatních bytů, nikoho zraněného či kouřem nadýchaného nenašli. Na místě byla po celou dobu zásahu k dispozici záchranná služba. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že záchranáři na místě nikoho ošetřit nemuseli a ani nikoho nepřevezli do nemocnice. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru