Foto: redakce
Děčín

Jílové, Martiněves - V neděli 10. března časně ráno přijali strážníci městské policie v Jílovém oznámení o havarovaném autě na hlavní silnici v Martiněvsi. Podle oznámení nedošlo ke zranění. Na místě se měla nacházet pouze řidička. Po příjezdu byla nehoda potvrzena. Mladá řidička nezvládla řízení a se svým vozem narazila do kamenné zdi u silnice. Bylo důvodné podezření, že k havárii došlo pod vlivem alkoholu, což se následně i potvrdilo.

Vzhledem k tomu, že došlo k úniku provozních kapalin a znečištění vozovky a chodníku, tak na místo vyjeli i profesionální hasiči z Děčína a místní dobrovolní hasiči z Jílového. Jednotky provedly protipožární opatření a pak i úklid vozovky. Karambol byl předán k došetření dopravní policii. Provoz byl v místě řízen kyvadlově.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru