Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V sobotu odpoledne se v ulici Žerotínova odehrál dramatický incident, kdy muž bez domova s nožem v ruce nejprve obtěžoval a následně ohrožoval návštěvníky dětského hřiště. Na podezřelého upozornila městskou policii jedna z přítomných žen.

Po příjezdu na místo strážníci v agresorovi bezpečně poznali známého a problematického „bezdomovce“, který držel v ruce nůž, křičel a přibližoval se k neznámému muži, přičemž navíc na něj poštvával i své dva psy. Strážníci rychle rozpoznali závažnost situace a za použití namířené střelné zbraně dali agresorovi jasné příkazy k odhození nože. Agresor nakonec strážníky uposlechl.  

Hlídka podezřelého následně zajistila a zklidnila jeho psy, které mu posléze odebral pracovník děčínského útulku. Svědci před příjezdem strážníků potvrdili, že muž bez domova opakovaně chodil kolem dětského hřiště, nadával dětem a vyhrožoval jim.

Celý případ byl předán Policii České republiky k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru