Foto, zdroj: Facebook Děčínsko
Děčín
Děčín - Zoologická zahrada Děčín upozorňuje na důležitou změnu termínu medvědí akce. Důvodem je plánované uzavření kopce k zoo. Zapište si tedy do kalendářů nové datum: MEDVĚDÍ REKORD = 31. SRPNA 2024.
Oslavy 75. narozenin zoo a pokus o nový český rekord musí děčínská zoologická zahrada přeložit z května na měsíc srpen. Důvodem je rekonstrukce kanalizace, plynovodu i elektrických rozvodů v ulici Žižkova – jediné příjezdové cestě k zoo. Od 11. března až do června čekají kopec k zoo uzavírky, v některých týdnech částečné, v některých dokonce úplné. Kdo bude chtít v tomto termínu za zvířaty, musí se tedy připravit na pěší túru například přes Jahnovu vyhlídku nebo Červený vrch. Informace o uzavírce ještě podrobněji zveřejníme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru