Foto: Zdeněk Lochman
Děčín
Jílové - Divadlo eMILLIon na Jílovském zámku pořádalo v neděli 25. února Dětský Námořnický Bál, který překonal veškerá očekávání. Co původně vypadalo jako skromná událost, se rychle proměnilo v nezapomenutelnou zábavu pro všechny účastníky.
Hlavní organizátoři bálu byli překvapeni obrovským zájmem dětí i rodičů, který překročil veškerá očekávání. I přes hojnou účast bylo dostatek míst k sezení.
Děti v krásných kostýmech pirátů a námořníků si naplno užívaly den plného tancování a soutěžních her o sladké odměny a nafukovací balónky. Zábavě se nevyhnuli ani rodiče, kteří se zapojili do některých disciplín s nadšením svých dětí.
Vrcholem závěru Bálu bylo volné tancování v obklopení záplavy bublin, které vytvářel speciální přístroj na bubliny, dodávající atmosféře nádech pohádkového kouzla.
Dětský Námořnický Bál v Jílovém se tak stal nejen nezapomenutelným zážitkem pro malé i velké, ale i úspěšnou událostí pro divadlo eMILLIon, které se ukázalo jako skvělým pořadatelem rodinné zábavy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru