Následky noční nehody. Foto: HZS ČR
Děčín

Ústecký kraj - Děčínští dopravní policisté hledají svědky včerejší zběsilé jízdy opilého řidiče na silnici I/62, který jel z Ústí nad Labem směrem na Děčín.

Řidič řídil mezi 19:00 a 19.30 hodinou vozidlo Mazda CX5, červené metalízy na převozních značkách, kdy na vozidle byl nápis AUTOBEK. "Jeho jízda byla policistům oznámena od ostatních řidičů, neboť přejížděl s vozidlem do protisměru a na krajnici a ohrožoval tím ostatní řidiče. Jeho zběsilá jízda skončila dopravní nehodou, kdy v úrovni obce Malšovice naboural do boku protijedoucího vozidla," uvedla mluvčí policistů Ilona Gazdošová.

Následně se zjistila příčina jeho nebezpečné jízdy, neboť při dechové zkoušce nadýchal přes 2 promile alkoholu. Policisté by k řádnému objasnění a zadokumentování celého skutku potřebovali co nejvíce svědků. "Žádáme proto řidiče, kteří mezi 19 a 19:30 hodinou  po této silnici projížděli a počínání řidiče viděli, či je přímo ohrozil, aby kontaktovali policisty buď na lince 158, případně na mobilním čísle 602660918. Také uvítáme záběry z palubních kamer," dodala mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru