Foto: Redakce
Děčín

Děčín - Za Děčínem, nedaleko Malšovic v Ústecké ulici se v pátek 9. února po půl osmé večer stala vážná dopravní nehoda. Čelně se tam srazila dvě osobní auta. Na místo vyjeli profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Horní Žleb, policisté a záchranáři. Silnice byla po dobu zásahu zcela uzavřena. Policisté odkláněli dopravu.

Podle svědků měl řidič, který jel v autě značky Mazda od Ústí nad Labem, kličkovat po silnici a pak narazit v protisměru do protijedoucího Volva.

Policejní mluvčí Ilona Gazdošová uvedla, že hlídka dostala informaci o řidiči, který různě přejíždí do protisměru. Když se za ním vydala, řidič s autem narazil do boku protijedoucího vozidla. 

Řidič, který nehodu způsobil byl pod vlivem alkoholu. „Výsledek dechové zkoušky byl 2,27 promile,“ doplnila mluvčí policie Ilona Gazdošová.

„Dvě osoby jsme pro vyloučení vážných zranění převezli do ústeckého traumacentra,“ uvedl k nehodě mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Podle zjištění redakce byl řidič, co nehodu způsobil, navíc nepřipoutaný. Z karambolu si odnesl vážnější zranění.

Mluvčí hasičů k večerní nehodě uvedl, že hasiči ze stanice Děčín a Horní Žleb zasahují u dopravní nehody na komunikaci č. I/62 u obce Malšovice na Děčínsku. Po čelním střetu dvou osobních vozidel Policie ČR komunikaci uzavřela. Zdravotnická záchranná služba si vzala k ošetření řidiče havarovaných vozidel. Hasiči zajistili havarovaná vozidla, provedli protipožární opatření a odpojili u vozidel akumulátory. Po došetření dopravní nehody odstraní střepy a části automobilů.
 
 
 
 
 
 
 
Foto: HZS Ústeckého kraje
 

Foto: redakce
 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru