OBRAZEM: V Jílovém byl sražen další jelen. Auto bylo na odpis, zvíře nepřežilo
Foto: redakce
Děčín

Jílové, Martiněves - K dopravní nehodě osobního automobilu, které srazilo jelena došlo ve středu 20. 9. ráno na silnici 13 v Martiněvsi. Zvíře bylo po srážce odhozeno na plot, kde se i zaklínilo. Automobil by značně poškozený, zvíře střet nepřežilo.

Na místo přijela hlídka státní a městské policie, ta pak usměrňovala dopravu. Pro zvíře si pak přijel myslivec. Zaklíněný jelen byl vyproštěn pomocí lan. Prakticky ke stejné události došlo i v sobotu pozdě večer. V tomto případě byl jelen také usmrcen, ale auto z místa nehody ujelo.

2009jelenmal

V Jílovém byl sražen další jelen. Auto bylo na odpis, zvíře nepřežilo

V Modré někdo srazil jelena a ujel. Zvíře pak nalezli strážníci:

Při hlídkové činnosti nalezli strážníci v sobotu pozdě večer na hlavní silnici sraženého jelena. Vzhledem k tomu, že zvíře bylo na vozovce a hrozil tak další střet s vozidly, byla přivolána i hlídka PČR. Na místo pak přijel i myslivec a za pomoci obou hlídek bylo zvíře naloženo a odvezeno. Vozidlo, které by mohlo zvíře srazit v okolí nebylo nalezeno.

1709mpjilove

V Modré někdo srazil jelena a ujel. Zvíře pak nalezli strážníci

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru