Při pádu z vyhlídkové věže Triangl se zranilo osm dětí, čtyři utrpěly vážná zranění
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Markvartice – Několik hasičských jednotek, sanitek a dokonce i vrtulníky zasahovaly ve čtvrtek večer v Markvarticích na vyhlídkové věži Triangl. Mělo z ní spadnout několik dětí, údajně se pod nimi propadla podlaha.

„Mohu potvrdit, že zasahuje v Markvarticích několik našich posádek a k místu vzlétly dva vrtulníky,“ uvedl ve čtvrtek večer mluvčí záchranné služby Prokop Voleník. Čtyři děti utrpěly vážná zranění, dvě z nich přepravily vrtulníky do pražských traumacenter. Ostatní zraněné převezly sanitky do ústecké nemocnice. Na místo dorazil také psycholog.

Podle prvotních informací se mělo zranit celkem devět dětí. Hasiči poté uvedli, že zraněno bylo osm dětí a jedna dospělá osoba. Na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů, poskytovaly předlékařskou pomoc a transportovaly zraněné. V současné době probíhá vyšetřování.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru