U Libverdy přistál ve středu dopoledne vrtulník. Ve škole došlo ke zranění
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Děčín - Ve středu 22. března 2023 dopoledne došlo ve škole Libverda k pádu a následnému zranění studentky. Podle informací od svědků měla mladá žena ošklivě spadnout ze schodů a bylo podezření na poranění páteře. Na místo vyjela posádka děčínské záchranné služby a z Ústí nad Labem vzlétl i vrtulník. Stav pacientky nebyl naštěstí nakonec tak vážný a byla převezena do nemocnice sanitním vozem.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k události uvedl, že záchranáři jednu osobu s lehkým zraněním transportovali sanitním vozem do děčínské nemocnice. Vrtulník se tedy vrátil na základnu do Ústí nad Labem bez pacienta. Jak k pádu došlo mluvčí nekomentoval. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru