OBRAZEM: Tragická nehoda dvou osobních aut na třináctce si vyžádala jeden lidský život
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Strádov - V úterý 7. února po čtvrté hodině odpoledne vyjížděli hasiči ze stanice Ústí nad Labem k dopravní nehodě dvou osobních aut na komunikaci číslo 1/13 u obce Strádov na Ústecku. Při střetu vyhasl jeden lidský život.

Po čelní srážce museli hasiči vyprostit dvě osoby pomocí hydraulického vyprošťovacího nářadí. Celkem čtyři zraněné předali do péče Zdravotnické záchranné službě.

0802nehodaulkz1

Foto: HZS Ústeckého kraje

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k nehodě uvedl, že přes usilovnou resuscitaci jeden zraněný člověk zemřel, další dva záchranáři převezli se středně vážnými zraněními do traumacentra ústecké nemocnice a jednoho lehce zraněného člověka na chirurgii v Ústí nad Labem. Nehoda je v šetření.

0802nehodaulkz3

Foto: HZS Ústeckého kraje

Hasiči dále provedli protipožární opatření na havarovaných vozidlech, uklidili komunikaci a osvětlili místo zásahu. Po dobu zásahu byla komunikace zcela uzavřena Policií ČR.

0802nehodaulkz4

0802nehodaulkz5

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru