OBRAZEM: Řidič, který časně ráno boural v Děčíně u Narexu byl opilý
Zdroj: Radek Kolesa
Děčín

Děčín - Uzavřená byla v sobotu 4. února 2023 nad ránem Kamenická ulice v Děčíně a to kvůli dopravní nehodě, při níž bylo poškozeno několik automobilů. Ke karambolu došlo krátce po čtvrté hodině ranní u autobusové zastávky Narex. Řidič jedoucí z Kamenické ulice nezvládl řízení a narazil do zaparkovaného vozu u silnice, který zdemoloval a doslova odhodil na chodník. Po tomto střetu skončil následně v protisměru, kde narazil do dalšího stojícího automobilu.

Na místo vyjely všechny záchranné složky. Silnice byla uzavřena a doprava odkláněna strážníky i policisty do vedlejších ulic. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k nehodě uvedl, že záchranáři řidiče převezli s lehčím zraněním do děčínské nemocnice. Policejní mluvčí Eliška Kubíčková k rannímu karambolu uvedla, že u řidiče byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem. Nehoda je dále šetření.

0402kamenickadva

Zaparkované auto bylo nárazem odhozeno na chodník. Zdroj: Radek Kolesa

0402kamenickatri

Řidič byl opilý. Jeho jízda skončila u Narexu. Zdroj: čtenář

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru