Na vyhlídce Jehla vznikne nový moderní altán, takhle by měl vypadat
Zdroj: www.ceska-kamenice.cz
Děčín

Česká Kamenice - Dalším krokem projektu Rozvoj infrastruktury cestovního ruchu na Českokamenicku, je moderní, dá se říci až futuristický altán, který vznikne na vyhlídce Jehla.

V roce 2021 byla na vyhlídce opravena všechna zábradlí, byla zrekonstruována vyhlídková plošina na samotném vrcholu Jehly a byly zde umístěny lavičky a informační tabule. Projekt tedy navazuje na zmíněné úpravy. Navržený altán je koncipován jako lehký kovový přístřešek s lavicemi a stolem, které navazují na jednotné vzezření altánu.

Nainstalován bude na plošině na čedičovém předvrcholu asi 40 metrů od samotné Jehly. Do výhledu z vrcholu tedy nebude žádným způsobem zasahovat a nebude narušovat samotný přírodní útvar, naopak umožní jeden z dalších pohledů na něj. Turisty bude chránit před sluncem i lehkým deštěm.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru