FOTO: Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po čtveřici mladíků na fotografiích
Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Děčínští policisté šetří věc poškození reklamní fólie kadeřnictví v Děčíně 4, v ulici Na Skřivance, ke kterému došlo v neděli 15. května 2022, krátce po šesté hodině ranní. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

V souvislosti s prověřováním případu policisté potřebují zjistit totožnost čtyř mladých mužů, zachycených na fotografiích. Tito mladíci se v uvedené době pohybovali na zmíněném místě a jejich svědectví by mohlo významně přispět k objasnění věci.

0107patranikz1

0107patranikz2

0107patranikz3

Foto: Policie ČR

"Policisté žádají svědky, kteří by měli informace k totožnosti některé z osob na fotografiích anebo přímo tyto osoby, aby se obrátili na linku 158, případně informace poskytli osobně nebo telefonicky na Obvodním oddělení Policie ČR Děčín – Podmokly, tel. 974 441 146, 974 441 100," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

0107patranikz4

0107patranikz5

0107patranikz6

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru