OBRAZEM: Hasiči z Boletic nad Labem mají nové auto. Jejich kolegové ze Starého Města budou mít zase nový kabát hasičárny, bude i zateplená
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem - JSDH Boletice nad Labem je plně vybavena. Město ji na jaře pořídilo novou cisternu a nyní se podařilo pro jednotku získat dopravní automobil VW Crafter, který je speciálně upraven pro potřeby jednotky, a to například komunikační jednotkou.

Pořizovací cena automobilu byla 1,5 milionu Kč a město na ni získalo dotace z Ústeckého kraje ve výši 300 tisíc Kč a od Ministerstva vnitra 450 tisíc Kč.
Město se u všech svých jednotek sborů dobrovolných hasičů snaží postupně modernizovat techniku, vybavení a zázemí.
Mimo jiné začaly také zateplovací práce na hasičské sbrojnici JSDH Děčín - Staré Město. Tato zbrojnice je poslední, která potřebuje zateplení budovy.

0107hasicitri

0107hasicidva

JSDH Boletice nad Labem

0107hasicictyri

JSDH Staré Město

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru