Jílové, Benešov nad Ploučnicí - Dobrovolní hasiči z Jílového a Benešova nad Ploučnicí absolvovali kurz „Vyprošťování a poskytování první pomoci obětem dopravních nehod".

V průběhu měsíců května a června 2022 absolvovali hasiči obou jednotek kurz zaměřený na vyprošťování u dopravních nehod, na který navazoval kurz efektivního a profesionálního poskytování první pomoci obětem dopravních nehod. U obou kurzů byl kladen důraz na praktický nácvik v modelových situacích tak, aby jednotky zvládly řešit skutečné nehody.

1006skolenitri

Oba kurzy byly velmi kvalitně zabezpečeny příslušníky HZS ÚK ÚO Děčín (stanice hasičů z Děčína) a ÚHŠ Bílé Poličany (Ústřední hasičská škola), tímto jim hasiči obou jednotek ještě jednou moc děkují.

1006skolenictyri

1006skoleniuprava

JSDH Jílové 

1006benetri

1006benedva

1006bene

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru