ŘSD: Severní část Nového mostu dokončíme v červnu, pak se přesuneme na jižní část
Foto, zdroj: ŘSD ČR
Děčín

Děčín - V Děčíně na silnici I/13 opravujeme severní část Nového mostu, kde aktuálně probíhá pokládka izolace a na severní rampě odbourávání vyrovnávací betonové vrstvy na místech poruch diagnostikovaných laboratorním průzkumem. Zjištěním těchto nečekaných poruch tak dochází k mírnému posunu termínu dokončení rekonstrukce, a to do konce června.

Po dokončení stavebních prací na severní části mostu, pustíme tento jízdní pás do plného provozu, a následně se přesuneme na jeho jižní část, kde zahájíme opravu úseku, který nebyl minulý rok realizován. Proběhne tedy rekonstrukce trasy přibližně od poloviny jižního napojení, jižní estakády a jižní rampy. I zde dojde během prací k úplné uzavírce celé jižní části mostu ve směru na Českou Kamenici a objízdná trasa povede obousměrně v druhém jízdním pásu ve směru na Teplice. V případě, že neodhalíme další nepředvídatelné poruchy, kompletní stavební práce chceme mít hotové do konce srpna. Řidičům děkujeme za trpělivost.

(ŘSD ČR)

2605mostdva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru