OBRAZEM: Hasiči ve čtvrtek hasili na Škrabkách a u Sněžníku požáry v lese. Vždy to bylo od neuhašených ohnišť
Děčín - Škrabky
Děčín

Děčín - Profesionální hasiči z děčínské stanice a dobrovolní hasiči z Děčína-Horního Žlebu vyjeli ve čtvrtek 26. 5. 2022 v 6:55 k nahlášenému požáru v lese v Děčíně na Škrabkách (u ulice Na Výšinách). Po příjezdu bylo zjištěno, že se jedná o začínající požár od neuhašeného ohniště. Hasiči provedli rychlou likvidaci. 

Jílové, Sněžník - K dalšímu neuhašenému ohništi vyjeli ve 12:57 dobrovolní hasiči z Jílového, později i profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Děčín-Horní Žleb ke Sněžníku. První jednotku na místo nasměrovala Horská služba. Jednalo se o špatně přístupný terén, u skal. Oheň se pomalu dostával i mezi skály. Od vozidel museli natáhnout přibližně 200 metrů hadic. Požár byl za několik desítek minut zcela zlikvidován. K místu také přijela městská policie, která naváděla jednotky na místo.

2605skrabky

2605skrabkytri

Děčín - Škrabky

2605sneznik

2605sneznikctyri

2605sneznikdva

2605snezniksest

2605snezniktri

Jílové - Sněžník

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru