Spor kvůli rezervaci stolu skončil napadením, muž udeřil jiného půllitrem do hlavy
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští policisté v těchto dnech sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví 60letému muži z Děčína. Ten se měl počátkem měsíce května ve večerních hodinách, před jednou z restaurací v Děčíně, dostat do sporu s dalším mladším mužem a to kvůli rezervaci stolu ve zmíněné restauraci.

"Spor mezi oběma měl vyústit ze strany podezřelého 60letého muže v napadení mladšího muže tak, že ho měl udeřit prázdným skleněným půllitrem do hlavy a tím mu způsobit zranění s nutností ošetření ve zdravotnickém zařízení. V případě uznání viny u soudu hrozí podezřelému muži až dva roky za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru