Našel brašnu s notebookem a zachoval se tak, jak neměl. Místo odevzdání si ho nechal
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili 34letému muži z Děčína podezření z přečinu zatajení věci. Podezřelý muž nalezl v polovině dubna v Děčíně před domem v ulici Žerotínova brašnu s notebookem. Místo toho, aby jej odevzdal, si ho ponechal a tím jeho majiteli způsobil škodu ve výši 11,5 tisíc korun.

"Policisté operativní činností podezřelého vypátrali, ten se k činu doznal. Za takovou nepoctivost může soud podezřelého v případě uznání viny poslat až na jeden rok za mříže. Všem nálezcům proto doporučujeme, aby si nálezem získanou věc neponechávali a raději ji vrátili majiteli," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru