ROZHOVOR: Chceme znovu přilákat děti ke sportu a hokeji, říká tvář Sev.en Hockey Cupu
V sobotu v Litvínově začne hokejový turnaj mladších dětí. Foto: HC Litvínov
Děčín

Litvínov - Podpořit sportující děti a jejich lásku k pohybu. To je jedna z myšlenek Sev.en Hockey Cupu. Hokejový pohár startuje v sobotu v Litvínově. Tváří turnaje je Mikael „Panči“ Pančák, který je hlavním trenérem dětí a mládeže HC Litvínov. Fanouškům našeho serveru v podcastu přibližuje hokejové dění, které už je za dveřmi.

Mikael „Panči“ Pančák je zakladatel a hlavní trenér mezinárodního projektu Panci International Hockey School pro setkávání hráčů a trenérů z Evropy, Asie a Ameriky. S hokejem začínal v Litvínově až v osmnácti ještě jako žena.

Coby hráčka a trenérka má tři tituly mistrů světa v in-line hokeji v letech 2008, 2010 a 2015, tým stále trénuje. Má šest českých titulů v ženském hokeji (4× Litvínov, 2× Slavia). Působil v Salzburgu, Luganu, Meranu i v hokejové škole Jaromíra Jágra. Od roku 2018 pracoval v Číně. V současné době se vrátil domů a stal se hlavním trenérem dětí a mládeže HC Litvínov.

Zkušený trenér má před sebou hlavní cíl. Přivést děti zpět ke sportu, vštípit jim disciplínu, lásku ke hře, vášeň, která ke každému sportu patří a hlavně spojit tréninky i soutěže se zábavou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru