Díky kytlickým hasičům se podařilo dopadnout dva zloděje, kteří vykradli chalupu
Ilustrační foto. Zdroj: Hasiči Kytlice
Děčín

Falknov - Díky pozornosti členů jednotky sboru dobrovolných hasičů Kytlice se podařilo zadržet dva mladé muže ve věku 18 a 20 let, kteří ve Falknově vykradli rekreační chalupu.

Minulý týden si hasiči, kteří v nočních hodinách kontrolovali případné škody související s vichřicí, všimli dvou podezřelých mužů, kteří seděli na zemi a měli u sebe křovinořez, motorovou pilu a další nářadí.

"Vzhledem k pozdním nočním hodinám hned pojali podezření, že by se mohlo jednat o věci pocházející z trestné činnosti a zavolali proto na tísňovou linku. Oba muži se později policistům přiznali, že dvě motorové pily, křovinořez, kompresor a vrtačku ukradli v nedaleké chalupě, kam se společně vloupali. Policisté odcizené věci v hodnotě přes jedenáct tisíc korun zajistili a muže zadrželi, oběma sdělili podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, za které by mohli jít až na tři roky do vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru