Využijte Halloweenskou akci na tématickou pyrotechniku. Objednávat můžete přes internet nebo navštívit prodejnu v České Kamenici
Prodejna v České Kamenici. Foto: Straka
Děčín

Česká Kamenice - Ohňostroje na míru prodávají kvalitní spolehlivou pyrotechniku a ohňostroje za super ceny. Nyní probíhá akce na Halloweenské produkty.

A proč nakupovat ohňostroje a pyrotechniku právě u nich? Připravují pro Vás ohňostrojné sestavy s maximálním počtem efektů a maximálními efekty na obloze. U ohňostroje na jedno zapálení najdete vždy informaci o délce trvání, počtu výstřelů a kalibru. Prodávají pouze kvalitní a bezpečné pyrotechnické výrobky s CE a schválené ČÚZZS (Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva). Na každém ohňostroji (výrobku), je podrobný návod k použití. Při dodržení všech pokynů je jejich nabízený ohňostroj zcela bezpečný výrobek. Zboží pravidelně dodávají až do hmotnosti 50kg.

2110pyrotri

Využijte slevu na tématické produkty

2110pyrodva

V prodeji jsou také "Tiché" ohňostrojné sestavy na jedno zapálení.

PRODEJNA ČESKÁ KAMENICE: Lipová 603 areál zámku, Telefon: 774 724 429, E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.další kontakt: 774 197 300

Po - pá 9:00 - 12:00  a  13:00 - 17: 00

Objednávejte z domova na: https://ohnostrojenamiru.cz/  

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru